Somerset High School

Bell Schedules

Somerset High School's Bell Schedules
Somerset High School's Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:55 AM 8:50 AM 55 min
Passing 8:50 AM 8:54 AM 4 min
Second Period 8:54 AM 9:54 AM 60 min
Snack 9:54 AM 10:01 AM 7 min
Passing 10:01 AM 10:08 AM 7 min
Third Period 10:08 AM 11:03 AM 55 min
Passing 11:03 AM 11:07 AM 4 min
Fourth Period 11:07 AM 12:02 PM 55 min
Afternoon Break/Snack 12:02 PM 12:15 PM 13 min
Passing 12:15 PM 12:17 PM 2 min
Fifth Period 12:17 PM 1:17 PM 60 min
Passing 1:17 PM 1:21 PM 4 min
Sixth Period 1:21 PM 2:16 PM 55 min
Passing 2:16 PM 2:20 PM 4 min
Seventh Period 2:20 PM 3:15 PM 55 min
Wednesday Advisory Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:55 AM 8:45 AM 50 min
Passing 8:45 AM 8:49 AM 4 min
Advisory 8:49 AM 9:09 AM 20 min
Passing 9:09 AM 9:13 AM 4 min
Second Period 9:13 AM 10:03 AM 50 min
Snack 10:03 AM 10:13 AM 10 min
Passing 10:13 AM 10:17 AM 4 min
Third Perod 10:17 AM 11:07 AM 50 min
Passing 11:07 AM 11:11 AM 4 min
Fourth Period 11:11 AM 12:01 PM 50 min
Afternoon Break/Snack 12:01 PM 12:15 PM 14 min
Passing 12:15 PM 12:16 PM 1 min
Fifth Period 12:16 PM 1:06 PM 50 min
Passing 1:06 PM 1:10 PM 4 min
Advisory 1:10 PM 1:25 PM 15 min
Passing 1:25 PM 1:30 PM 5 min
Sixth Period 1:30 PM 2:20 PM 50 min
Passing 2:20 PM 2:25 PM 5 min
Seventh Period 2:25 PM 3:15 PM 50 min
Combined Day Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:55 AM 8:50 AM 55 min
Passing 8:50 AM 8:54 AM 4 min
Second & Fifth Period 8:54 AM 9:54 AM 60 min
Snack 9:54 AM 10:04 AM 10 min
Passing 10:04 AM 10:08 AM 4 min
Third & Sixth Period 10:08 AM 11:03 AM 55 min
Passing 11:03 AM 11:07 AM 4 min
Fourth and Seventh Period 11:07 AM 12:02 PM 55 min